Winkelmand

Phenibut

Phenibut – het beste legale supplement tegen angst?

By 15 maart 2019 2 Comments
Ben je eindeloos op zoek geweest naar een anti-angstproduct dat echt werkt?
Heeft de realiteit je geleerd dat 90% van de supplementen die bedoeld zijn om met angst om te gaan, brol zijn en niets doen?
Als je dat nog niet hebt gerealiseerd, ben ik hier om je te helpen deze stap over te slaan en wat geld te besparen in het proces.
Als je andere supplementen zonder succes hebt geprobeerd en op het punt staat op te geven, wil ik er nog eentje delen die je van mening kan veranderen.
De naam van dit supplement is Phenibut.
Phenibut kan voor sommige mensen een absolute game changer zijn als het correct en verantwoordelijk worden gebruikt.
Opgelet:  dis geen medisch advies!

 


Wat is Phenibut?

Phenibut is een 100% legaal supplement dat krachtige effecten heeft op de neurotransmitter GABA in de hersenen. GABA is een stofje dat over heel het lichaam en in de hersenen zorgt voor mentale rust en focus. Het werkt bovendien licht stimulerend op de dopamine-receptor. Dit zorgt voor meer energie, betere concentratie en focus en een hoger libido of zin in seks.
Phenibut is een reus als het wordt gestapeld tegen meer algemene anti-angst supplementen zoals l-theanine of valeriaanwortel.
In tegenstelling tot de meeste anti-angst supplementen, vertoont phenibut opmerkelijke effecten die vergelijkbaar zijn in sterkte met benzodiazepines zonder de vervelende bijwerkingen.

 


Hoe doet het dit?

Terwijl de meeste supplementen worden verteerd of geëlimineerd voordat ze de hersenen bereiken, heeft phenibut eigenlijk het vermogen om de bloed-hersenbarrière te doorkruisen.
Dit leidt tot een  directe  invloed op de GABA-niveaus in de hersenen.
Als je het niet weet, remt GABA het equivalent van je auto’s af.
De neurotransmitter wordt zelfs “natures valium” genoemd
Als je een veilige en effectieve manier nodig hebt om angst te verminderen zonder je cognitieve functie te verminderen, kijk dan niet verder dan phenibut.

 


De voordelen van Phenibut

Hoewel phenibut een legaal supplement is, kan het een sterk verdovende en euforische werking hebben als het op een verkeerde manier wordt gebruikt.
Phenibut kan je op een verantwoorde manier ten goede komen van: verbetering van de slaapkwaliteit, vermindering van sociale angst en zelfs ten gunste van je seksleven.

 


Slaap

In feite is dit een van mijn persoonlijke favoriete voordelen van phenibut.
Angst heeft jarenlang een effect op mijn slaapkwaliteit gehad. Als ik phenibut neem, is mijn slaap beter dan ik ooit wist.
Een dutje van een uur kan letterlijk het gevoel geven dat ik 10 uur heb geslapen.
Ik heb dutjes gedaan een paar uur na het nemen van phenibut en bij het ontwaken voelde ik me herboren.
Aangezien phenibut een tijdje duurt om effect te krijgen (+-2 uur), word ik vaak wakker met een superverfrissend  en ontspannen gevoel na mjin dujte.
Bovendien heeft een normale nachtrust hetzelfde krachtige herstellende effect.
Phenibut kan uw slaapkwaliteit ernstig doen verbeteren, vooral als u met angst worstelt. Het kan ook resulteren in enkele serieus levendige dromen, althans in mijn ervarong.
Onder invloed van phenibut val ik sneller in slaap, slaap dieper en word wakker met een fris gevoel.
Ondanks de grote slaapvoordelen, kan ik persoonlijk zeggen dat Phenibut op zich – in normale dosering – mij niet slaperig laat voelen en ik me juist helderder in mijn hoofd voel als ik dat wil. Als ik wil slapen lukt dat ook. Het past zich als het ware wat aan aan mijn situatie.

 


Algemene angst

Phenibut kan van groot nut zijn voor iemand met een algemene angststoornis. Het enige probleem is dat phenibut niet bedoeld is om dagelijks te worden ingenomen.
Persoonlijk krijg ik maximaal voordeel wanneer ik het 1-2x per week consumeer. Het vaker gebruiken van phenibut kan ervoor zorgen dat de voordelen afnemen en de kans op bijwerkingen toeneemt.
Gelukkig heeft phenibut een vrij lange werkingsduur, en kan je het 1 a 2 dagen erna nog waarnemen.
Voor mij is twee dagen rust uitstekend. Het is immers een spotgoedkoop supplement.
Je kan het op bvb. op maandag gebruiken om de sleur van de week wat rustiger te beginnen, of in het weekend, om in feeststemming te komen. Het is een ideaal alcoholalternatief.
 


Sociale angst

Een ander een van de voordelen van phenibut, en aantoonbaar het meest effectief, is het vermogen van phenibut om sociale angst te verminderen.
Ik werk regelmatig samen met mensen op mijn werk en ik kan een grote afname van angst in sociale situaties tijdens het gebruik van phenibut zien.
Als je erg nerveus bent over het uitgaan, probeer dan een paar uur daarvoor een paar Phenibut. Je zou geshockeerd kunnen zijn hoe goed je je wel niet voelt (zonder alcohol).

 


Phenibut Vs. Alcohol

Er is geen twijfel over dat alcohol mensen met sociale angst helpt en ik geloof dat het veilig is om te zeggen dat phenibut je sociale angst op een vergelijkbare manier zal kalmeren.
Als u op zoek bent naar een sociaal alternatief voor alcohol, is phenibut zeer waarschijnlijk uw beste weddenschap.
Persoonlijk kies ik ervoor om zoveel mogelijk alcohol te vermijden.
Ik heb een vreselijke familiegeschiedenis van alcoholisme en ik vind dat de nadelen (domme beslissingen, katers, vermoeidheid, enz.) dramatisch opwegen tegen de voordelen van drinken.
Wanneer ik uitga met vrienden of met andere mensen – die ik niet altijd even goed ken- is het gebruik en een verantwoorde toepassing van een legaal supplement iets positiefs in mijn ogen. Ik belast mijn lever niet, ik haal mijn angst weg, toch ben ik niet ladderzat, maar toch wel duidelijk ken ik minder grenzen en zijn mijn angsten weg.
Phenibut is een geweldig alternatief voor alcohol,  maar het is niet aan te raden om de twee samen te mengen.
Alcoholische effecten kunnen sterk worden versterkt door Phenibut en twee drankjes kunnen als 4 drankjes aanvoelen. Het omgekeerde is ook waar: je denkt dat je de alcohol niet waarneemt, maar deze zit wel in je bloed.
Bovendien kan het een paar uur duren voordat phenibut begint. Als je tegelijkertijd drinkt, kun je eindigen in het spoed.
Niet aan te raden!

 


De voordelen van Phenibut voor seks

De meeste anti-angst supplementen en meidicjnen zijn slecht voor het libido. Vreemd genoeg heeft phenibut een schijnbaar tegenovergesteld effect.
Omdat het zo’n goed werk doet om de angst te verminderen, is het veel gemakkelijker voor zowel mannen als vrouwen om in de stemming te komen. Immers, angst is de grootste moordenaar van het libido.
Voor de beste resultaten raad ik aan het een paar uur eerder in te nemen. Het duurt meestal 2 tot 3 uur voor je effecten merkt. Deze kunnen 1 tot 2 dagen naslepen. Een lagere dosis kan in deze situatie beter werken

 


Dosering

Je zult moeten spelen met de dosering van phenibut.
Net als alcohol heeft iedereen verschillende tolerantieniveaus.
Factoren die hierbij kunnen spelen zijn onder andere:
 • lichaamsgewicht
 • hoe vaak je alcohol gebruikt
 • of je vroeger angstremmers (benzo’s) geslikt hebt
 • hoe vol je maag zit
 • genetische factoren
Ik kan alleen wat advies geven om te beginnen.
Voor de eerste keer adviseer ik uw eerste dosis op nuchter maag te nemen.
Sommige mensen beginnen met 250mg, anderen hebben dan weer 1000mg nodig.
Ik begon bijvoorbeeld met 500 mg. Rust even en ontbijt na zo’n 30 minuten.
Ongeveer twee uur na uw eerste inname neemt u nog eens 500 mg als u dat nodig wenst en de effecten nog niet merkt.
Als je na vier uur van eerste gebruik nog steeds het gevoel hebt dat je meer nodig hebt, kan je nog eens 500 mg nemen.
Nu heb je reeds 1,5 gram phenibut binnen. Dit is een normale dosis, maar zeker geen dosis die je dagelijks kan aanhouden. Nu zou je de effecten sterk moeten voelen. Ik adviseer ten sterkste om niet meer dan dit te nemen. Zoals ik zei kunnen dosissen vanaf 250mg al effectief zijn.
Zoals ik al eerder zei, dit spul is sterk.  Toen ik begon, ging ik all-in. Ik nam aanvankelijk een gram en na twee uur nam ik nog twee gram.
Na ongeveer vijf uur sloeg het me als een trein.
Ik voelde me tussen stoned en dronken zijn, wat me aanvankelijk enkele maanden afwees van dit supplement.
Dit is niet hoe je baat hebt bij dit supplement. Ik was fout om zoveel te nemen, ik dacht high te worden. Maar dit is niet het geval! Je wordt enkel duizelig.
Maak de eerste keer aantekeningen over hoe lang het duurt voor Phenibut werkt en hoe elke dosis van 500mg jou heeft beïnvloed.
Ik kan ook niet aanraden om je eerste keer met Phenibut te rijden.
Autorijden is geen probleem voor mij met een verantwoorde dosis, maar als je niet weet hoe het je beïnvloedt, speel het dan veilig.
De tweede keer dat u in de buurt bent, moet u een beter idee hebben van uw reactie op een specifieke dosis is en kan u dit wellicht beter inschatten.
Bovendien kunnen de verschillende voordelen van phenibut verschillende doseringen vereisen. Bijvoorbeeld: voor een betere nachtrust kan een hogere dosis gunstiger zijn dan voor een betere sociale angst.

 


Waar kun je goede Phenibut krijgen?

Wij verkopen Phenibut, maar nog heel wat andere shops in Nederland doen dit ook.
Het is je vrij om te kopen waar je wil.
Op dit moment verkopen wij Phenibut in poeder, maar ook in handige capsules.
Alle phenibut is getest op puurheid en kwaliteit.
De verzending gebeurt snel met track & trace, en er is een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie als u niet tevreden bent!
U kan betalen met Paypal voor ultieme kopersbescherming.
Psychonaut Labo biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie als u niet tevreden bent!

 


Bijwerkingen

Oké, nu denk je misschien dat alle voordelen van phenibut te mooi zijn om waar te zijn.
Ik zou liegen als ik zei dat je dit de rest van je leven elke dag zou kunnen nemen en het goed komt.
Verantwoordelijk gebruikt is het super veilig, maar hier zijn een paar mogelijke bijwerkingen / negatieven van phenibut:
 1. Het duurt over het algemeen meer dan 3 uur om de voordelen van phenibut te voelen
 2. Je kunt het maar 1 of 2 keer per week nemen vanwege tolerantie
 3. Het kan verslavend zijn als je het misbruikt. Het is op zichzelf niet verslavend voor verantwoord gebruik.
 4. Overdosering kan ervoor zorgen dat u zich ongeveer 24 uur lang misselijk voelt. Volg de voorgestelde doseersuggesties en dit moet gemakkelijk worden vermeden.

 


Conclusie

Daar heb je het!
Dit is een supplement dat ik je ten zeerste aanbeveel!
Neem contact op met een arts of doe je research als u momenteel medicijnen gebruikt, hartaandoeningen of mentale ziektes hebt.
Bij correct gebruik kunnen de voordelen van phenibut u verbazen.
Phenibut kan tijdelijk je angst tot een zeer aangenaam niveau wegnemen, je op een date helpen, je slaap verbeteren en zelfs je seks verbeteren!
Ik weet dat ik het niet snel zal wegzetten!

2 Comments

 • Jack schreef:

  Hi there, I enjoy reading all of your article post.
  I wanted to write a little comment to support you. Way cool!

  Some extremely valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is also
  really good. I enjoy what you guys are up too. This kind of clever work and coverage!

  Keep up the superb works guys I’ve included you guys to my blogroll.
  http://starbucks.com

 • Arnoud Delbeek schreef:

  Phenibut is leuk om te doen en voor mij een drug of choice .

  Alleen wat ze hier vergeten te melden is dat je zeer snel tolerantie opbouwd ook met 1 keer per week gebruik .

  Met 1 keer per week gebruik krijg je op den duur ook iets dat heet rebound anxiety en mogelijk een zeer kort durende depressie dip een paar dagen na gebruik . Ook kan je na het uitwerken een aantal dagen erg moe en zwak zijn .

  Gebruik je vaker dan dit en raakt je lichaam eraan gewend dan kan je bij het stoppen dan kan je je in iedergeval een dag of 3 erg zenuwachtig/angstig voelen met een vermoeidheid die tot 5 dagen of meer aanhoud of slapeloosheid .

  Bij afhankelijkheid is het naar mijn mening ook nodig rustig af te bouwen (taper) om zo min mogelijk negatieve gevolgen te ondervinden.

  Tot slot wil ik zeggen dat ondanks deze ook negatieve kant ik het toch wekelijks gebruik omdat het het naar mijn mening op dit moment waard is.

Leave a Reply