Winkelmand

Uncategorized

Phenylpiracetam poeder kopen | België & Nederland

By 26 maart 2019 One Comment

Phenylpiracetam (ook bekend als Phenotropil of Carphedon) is een noötropische (“slimme drug”) die wordt gebruikt om de cognitieve functie en fysieke kracht te verbeteren. Het kan ook de motivatie en concentratie vergroten. Lees meer om meer te weten te komen over de toepassingen, mechanismen en bijwerkingen van dit medicijn.

Disclaimer : door dit bericht te schrijven, bevelen we dit medicijn niet aan. Sommige van onze lezers die het medicijn al gebruikten, verzochten om een ​​post in te zetten en we geven eenvoudig informatie die beschikbaar is in de klinische en wetenschappelijke literatuur.

Wat is fenylpiracetam?

Phenylpiracetam is een noötropicum dat recent is toegevoegd aan de racetamfamilie. Net als zijn oudermolecuul piracetam verbetert het geheugen, de cognitieve functie en de fysieke kracht. Het is echter 30 tot 60 keer krachtiger en energieker dan piracetam [ R ].

Om deze reden wint fenylpiracetam aan populariteit onder nootropic gebruikers. In feite is het zo effectief dat het zelfs is verbannen van de Olympische Spelen omdat het een prestatieverbeteraar is .

Phenylpiracetam is verkrijgbaar als een voorschriftdrug in Rusland onder de naam Phenotropil. Hoewel het niet als een farmaceuticum in de VS is voorgeschreven, is het een ongecontroleerde en ongeplande verbinding, wat betekent dat het legaal is en geen recept vereist om het medicijn te bezitten of te kopen.

Hoewel het bekend staat om zijn vermogen om de hersenfunctie en fysieke kracht te verbeteren, kan fenylpiracetam ook de symptomen van depressie en angst verminderen [ R ].

Fenylpiracetam is in wezen een piracetam-molecuul waaraan een fenylgroep is bevestigd. Deze toevoeging verhoogt de biologische beschikbaarheid en het vermogen om door de bloed-hersenbarrière te passeren in vergelijking met piracetam (omdat het nu in vet oplosbaar is) [ R ].

De fenylgroep verhoogt ook de affiniteit van de verbinding voor een verscheidenheid aan neurotransmittertransporteurs, hetgeen de hersenactiviteit [ R ] verbetert.

Phenylpiracetam  Werkingsmechanisme

Hoewel de precieze mechanismen van fenylpiracetam momenteel onduidelijk zijn, wordt aangenomen dat het werkt door:

 • Verhogen van het aantal serotonine- , dopamine- en GABA- receptoren in de hersenen, wat helpt de stemming te verbeteren en angst te verminderen [ R ].
 • Remmende dopamine-heropname-transporters, die dopamine-niveaus verhogen en humeur en motivatie verbeteren [ R , R ].
 • Bindt aan en verhoogt het aantal nicotine- acetylcholine- en NMDA-receptoren in de hersenen, die beide betrokken zijn bij het leren en geheugenvorming [ R , R , R , R ].
 • Het verhogen van de niveaus van BDNF , een eiwit dat helpt de overleving van hersencellen te beschermen, in het geheugencentrum van de hersenen (hippocampus) [ R ].
 • Selectief verminderen van de activering van hersencellen die de beweging sturen (motorische corticale neuronen), wat aanvallen [ R ] kan verminderen .
 • Alfa / bèta-golven in de hersenen verhogen, die helpen bij de algehele mentale coördinatie, kalmte, alertheid, leren en focus [ R ].

In hoge doses (hoger dan 20 mg / kg) verminderde fenylpiracetam de neurotransmitterniveaus in ratten en muizen , wat leidde tot verminderde opwinding of stimulatie [ R ].

Fenylpiracetam bestaat als R- en S-enantiomeren , wat betekent dat ze bestaan ​​als een paar moleculen die spiegelbeelden van elkaar zijn .

Labonderzoek toonde aan dat zowel de R- en S-enantiomeren een rol spelen bij het verbeteren van beweging en stemming , hoewel de R-enantiomeervorm effectiever is , terwijl alleen de R-vorm verantwoordelijk is voor het verbeteren van het geheugen. Bij mensen wordt het medicijn echter meestal gebruikt als een mengsel van de twee. Hoewel sommige vormen slechts één enantiomeer kunnen hebben, is het zeldzaam omdat het proces om ze te maken erg duur is [ R ].

Racetams zoals fenylpiracetam worden gewoonlijk aangevuld met choline om hun activiteit te verbeteren. Dit komt omdat racetams de eiwitten verstoren die choline blokkeren voor binding aan de receptoren, waardoor er meer choline-opname in het lichaam mogelijk is [ R ].

Potentieel  gebruik van  fenylpiracetam

1) Verbetert de hersenfunctie

In een onderzoek (dubbelblind gerandomiseerde gecontroleerde studie) bij 400 stroke-patiënten verbeterde de normale hersenactiviteit na een jaar behandeling met fenylpiracetam [ R ].

Bovendien moet in een onderzoek (prospectief cohort) van 99 patiënten met hersenaandoening (encefalopathie na glioma of acute letsels van organische oorsprong) , Carfedon verbeterde cognitieve functie en het geheugen na één maand behandeling [ R ].

Fenylpiracetam verhoogde het herstel en de overleving van ratten na hersenischemie (tekort aan bloedtoevoer naar de hersenen) [ R ].

2) Kan geheugen verbeteren

Carfedon verbeterde het geheugen test scores van 55 asthenie (abnormale gebrek aan energie) en 59 chronische vermoeidheid syndroom patiënten [ R , R ].

Fenylpiracetam verhoogde het aantal dopaminereceptoren bij ratten met geheugenverlies, wat resulteerde in een verbeterd geheugen en geheugen [ R , R ].

3) Kan angst en depressie verminderen

In een prospectieve cohortstudie verlaagde fenylpiracetam angst en depressie bij 99 patiënten met hersenschade (door een operatie of beroerte) na een maand behandeling [ R ].

In een andere studie (open-label studie) van 35 patiënten met hartziekten met angststoornissen en depressieve stoornissen, verminderde behandeling met fenylpiracetam gedurende 12 weken angst. Na 4 tot 8 weken was het echter niet zo effectief [ R ].

Fenylpiracetam verminderde de angst bij muizen en verhoogde het verkennend gedrag in een onbekende omgeving [ R ].

Fenylpiracetam verminderde angst en depressie bij ratten en muizen met door drugs geïnduceerde psychose [ R ].

De kalmerende effecten kunnen een gevolg zijn van toenemende GABA- receptoren. Dit zijn dezelfde receptoren waarop benzodiazepines (angststillende middelen) werken om hun effecten te bereiken [ R ].

4) Kan helpen bij de behandeling van  epilepsie

Bij 31 patiënten leidde een combinatie van fenylpiracetam (dagelijks gedurende 2 maanden) met anti-epileptische medicatie tot een significante afname van de aanvallen in vergelijking met de anti-epileptische medicatie alleen [ R ].

Evenzo toonde een onderzoek (dubbelblind gerandomiseerde gecontroleerde studie) bij 90 patiënten aan dat fenylpiracetam in combinatie met anti-epileptica de convulsies en een verbeterde cognitieve functie [ R ] verminderde.

Fenylpiracetam anti-epileptische effecten kunnen ook worden verklaard door het vermogen om selectief de activering van hersencellen te verminderen die de beweging sturen (motorisch corticale neuronen) [ R ].

5) Kan energie stimuleren

Een studie van 1170 patiënten met chronische lage bloedstroom in de hersenen ( ischemie ) en chronische vermoeidheid syndroom gevonden dat het nemen Carfedon één maand minder vermoeidheid [ R ].

Bij muizen verhoogde fenylpiracetam de beweging en fysieke activiteit [ R ].

6) Kan de fysieke prestaties verbeteren

Phenylpiracetam verhoogde de snelheid en afgelegde afstand van ratten tijdens een open veldproef [ R ].

7) Kan gewichtstoename verminderen

Bij zwaarlijvige ratten verminderde fenylpiracetam significant de toename van het lichaamsgewicht en de toename van de vetmassa. Het medicijn verlaagde ook de bloedsuikerspiegel [ R ].

8) Kan de immuniteit verbeteren

Fenylpiracetam normaliseerde de immuunrespons van muizen met overactieve immuunsystemen [ R ].

Het herstelde ook niveaus van cytokines IL-1 , IL-4 en IL-6 in ratten met onderdrukte immuunsystemen [ R , R ].

9) Kan hypothyreoïdie verbeteren

Bij dieren met hyperthyreoïdie verbeterde de behandeling met fenylpiracetamgedurende 14 dagen de stemming en de immuunsysteemfunctie [ R ].

anders

Hoewel er populaire opvattingen zijn die het gebruik van fenylpiracetam voor deze ziekten ondersteunen, is er geen wetenschappelijk bewijs voor het gebruik ervan in [ R ] :

 • De tolerantie voor koude temperaturen verhogen
 • Verbetering van het fysieke uithoudingsvermogen

Bijwerkingen van  fenylpiracetam

Bijwerkingen kunnen zijn:

 • Hoofdpijn : Net als andere racetammen kan fenylpiracetam hoofdpijn veroorzaken. Om deze hoofdpijn te verminderen, kan het helpen om chinesupplementen te nemen [ R ].
 • Slapeloosheid : de stimulerende eigenschappen van fenylpiracetam kunnen ervoor zorgen dat gebruikers die het medicijn laat op de dag gebruiken, niet beter slapen [ R].
 • Prikkelbaarheid : Phenylpiracetam, zoals piracetam, kan ook bijwerkingen veroorzaken die lijken op sensorische overbelasting, zoals prikkelbaarheid. Verlaging van de dosering kan deze bijwerkingen verminderen [ R ].
 • Verhoogde woede / mogelijk suïcidale gedachten : sommige gebruikers hebben verhoogde woede, agressiviteit en suïcidale gedachten ervaren bij het gebruik van fenylpiracetam. Mensen met een aanleg voor dit gedrag moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van dit medicijn [ R ].

Geneesmiddelinteracties  van  fenylpiracetam

Acetylcholine kan fenylpiracetam-bijwerkingen, zoals hoofdpijn, prikkelbaarheid, misselijkheid en slapeloosheid [ R , R , R , R ] , minimaliseren .

Phenylpiracetam in combinatie met cafeïne , visolie , vitaminen en andere noötropica zoals sulbutiamine verhogen de focus , uithoudingsvermogen, energie en verminderen de behoefte aan slaap [ R , R , R ].

Vormen en dosering  van  fenylpiracetam

Phenylpiracetam wordt geleverd in een bitter smakend poeder en capsulevormen.

Zowel de poeder- als de capsulevorm worden oraal ingenomen en kunnen worden gestapeld met andere dagelijkse supplementen, zoals choline [ R ].

De typische dosering is ongeveer 100 tot 200 mg, tot 3 keer per dag ingenomen . Omdat het medicijn krachtiger is dan piracetam, wordt aangeraden om in eerste instantie een kleinere dosis in te nemen en zo nodig op te bouwen [ R , R ].

Na 3-5 uur gebruik van fenylpiracetam, blijft de helft van het geneesmiddel in de bloedbaan (halfwaardetijd) [ R ].

Gebruikers kunnen snel tolerantie voor dit medicijn ontwikkelen, dus het moet worden gebruikt als een periodieke versterker, niet als een dagelijks supplement [ R ].

Beperkingen en kanttekeningen

Klinische onderzoeken naar de effecten van fenylpiracetam zijn beperkt en slechts weinigen hebben de interacties met andere supplementen bestudeerd.

Het is ook belangrijk op te merken dat niet alle klinische onderzoeken naar fenylpiracetam voor het grote publiek toegankelijk zijn, aangezien de meeste alleen in het Russisch beschikbaar zijn. Als gevolg hiervan is de meeste Engelse informatie over dit medicijn afkomstig van niet-wetenschappelijke bronnen, zoals blogs of gebruikersrecensies.

Gebruikerservaringen

De meeste gebruikers zijn van mening dat fenylpiracetam krachtiger is dan elke andere nootropic op de markt. ADHD- patiënten vergelijken de effecten ervan met die van Adderall. De meesten beschouwen het als een beter, subtieler alternatief.

De meeste studenten en artsen die de stof gebruiken, hebben zich beter kunnen concentreren en snel nieuwe informatie kunnen leren.

Een gebruiker die de stof nam om de fysieke prestaties te verbeteren, zei dat hij zich minder moe voelde nadat hij het had ingenomen.

Veel mensen die lijden aan angst hebben ook verlichting gevonden door fenylpiracetam.

Een specifieke gebruiker met een genetische hormonale ziekte (bijniercrisis) legde uit dat na het nemen van fenylpiracetam, lage bloeddruk en pijn geassocieerd met de ziekte niet langer werd ervaren. Sindsdien heeft ze nog geen bijniercrisis gehad.

Toen een gebruiker begon met het nemen van fenylpiracetam, ondervond hij aanvankelijk enkele negatieve bijwerkingen, zoals pijn op de borst en slaapproblemen. Nadat hij overging op het oorspronkelijk gemerkte fenylpiracetam (fenotropil), stopten de symptomen. Hij legde ook uit dat terwijl Carfedon had grote mood enhancement eigenschappen, het effect ervan op focus was zwak in vergelijking met die van andere drugs zoals modafinil .

Een andere gebruiker legde uit dat hij na 3 dagen gebruik van fenylpiracetam nauwelijks de effecten van het middel voelde. Hij ervoer ook slapeloosheid en uitdroging.

Eén gebruiker vond dat de effecten van fenylpiracetam te intens waren, omdat ze zelfs na 16 uur gebruik van het medicijn nog steeds niet in slaap konden vallen .

Koop Phenylpiracetam

Piracetam is online beschikbaar . Bespreek uw medicijnen en uw gezondheidstoestand met uw arts voordat u het gebruikt.

One Comment

 • happiness schreef:

  I’d like to thank you for the efforts you have put in writing this website.

  I am hoping to view the same high-grade content by you in the future
  as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my very
  own blog now 😉

Leave a Reply